Fa'atomuaga o le fa'alavalava fa'ameamea

O le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga o le faʻailoga poʻo le autu, lea e faia se sao taua i le faʻaleleia atili o le tulaga maualuga o castings.O le au tufuga tufuga muamua a Saina, sili atu i le 3000 tausaga talu ai, ua saunia ma faʻaaoga lelei le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina, faia ai se sao taua i le atinaʻeina o tekinolosi lafo.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o gaosiga ma tekinolosi, o manaʻoga mo le tuʻuina atu o le lelei o loʻo faʻateleina i lea aso ma lea aso.Ina ia faʻaleleia le faʻatauvaʻa oa latou oloa, o le tele o faʻavae e tuʻuina atu i latou lava i suʻesuʻega o paʻu i le vaʻai i faʻafitauli i le gaosiga.
O loʻo mulimuli mai, faʻapuupuu e uiga i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le tele o faʻafitauli.

Muamua, o mea mautu ma le malosi o le ufiufi

I le taimi nei, o le faʻaogaina o le resin bonded sand e manaʻomia ai lona maualuga maualuga ma le malosi maualuga, lea e mafua ona o ni iloiloga se lua.

1. Fetuunai i uiga o le palapala oneone
I aso ua tuana'i, oneone oneone susu ituaiga e le vali, vali na'o le fa'aaogaina mo le oneone omea ituaiga matutu.Ona o le malosi o le oneone omea matutu ituaiga e matua maualalo, ma ia faia le lafo castings e taua pe tele castings, o le manaoga o le ufiufi e le gata e fausia ai le vavae ese, ma e manaomia infiltration lafo coating le pito i lalo, sili. e aofia ai le 3 ~ 4 oneone, faʻaleleia le faʻaleleia o luga, o le mea lea, o le viscosity o le vali e le mafai ona maualuga tele, o le mea mautu e le maualuga tele.

2. Mafaufau i le faʻaolaina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaitiitia o tau o gaosiga
Va'a vai e fa'aaogaina i fa'alavalava, e masani lava o vai ma 'ava malosi.20 seneturi 70 ~ 80 taimi, na faʻaaogaina e le manaʻomia ona faʻamago pe mumu, e mafai ona faʻafefeteina le gaosiga o le chlorine hydrocarbons, e pei o le dichloromethane, e pei o le ave o vali.Ona o lona oona, o lona aafiaga le lelei i le siosiomaga e pei o le ea i totonu o le ea, ma lona tau maualuga, ua tele lava ina le faaaogaina.

Lona lua, o mea mata e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina

E tele ituaiga o mea mata e faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina o le ufiufi, ma o le a faʻaopoopoina i taimi uma i luga o le faʻavae o le atinaʻeina o meafaitino.

1. aggregate refractory
Refractory aggregate o le vaega autu lea i totonu o le ufiufi, ma o lona tulaga lelei ma le filifiliga e tele sona aafiaga i le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina.I le taimi lava e tasi, pe a filifilia le aofaʻi, e tatau foi ona tatou faia se suʻesuʻega sili atu ona malamalama i le tumama o fale gaosi oloa ma le tamaoaiga.

2. o le ave taavale,
O mea autu o lo'o fa'aaogaina i le fa'a'ofuina o mea fa'apipi'i o vai, 'ava mālosi ma chlorinated hydrocarbons.I le taimi nei, ona o le iloiloga o le tau ma le siosiomaga, faʻaaogaina tele i le chlorine hydrocarbon e pei o le ave o le ufiufi, o le lautele o le faʻapipiʻiina o le vai ma le faʻaogaina o le ava.


Taimi meli: Ian-10-2022